Aiemmat kasvatit ❤

Iiris ”Rock’n Rags If I Let You Go”

Sofia ”Sophie Girl Gone Wild”

Bono ”The Old Rocker”

Bono tuli meille kesällä 2014 äitini työkaverilta Juhalta. Maatiainen maalta, jolloin tarkkaa syntymäaikaa tai paikkaa ei ole tiedossa, syntymävuosi on sentään tiedossa ja se on 2014. Eipä siitä haittaa ole, sillä harvemmin meillä kissojen horoskooppeja lueskellaan.

Opeteltiin kissamaista yhteiseloa yhdessä sekarotuisen Lisa-koiran kanssa. Bono on meillä pääsyt eniten kokeilemaan erilaisia asioita kuten vessanpönttöön pissimistä (ei muuten onnistunut), erilaisia ruokinta kokeiluja jne.

Bono on seikkailunhaluinen kissa. Jos se saisi itse päättää, niin lähtisi joka ilta omille seikkailuille Tuusulan yöhön. Muutamat hauskat kommellukset on tapahtuneet Bonon karkureissujen vuoksi… Jos ulko-ovi jää hetkeksi liian pitkään auki, voit olla varma että Bono on vaihtanut maisemaa.

Nykysin Bono asustaa kotimme lähellä perheessä jossa hän saa paljon huomioita ja hän on niin sanotusti talon herrana isossa omakotitalossa. Hänelle sopii paremmin elostelu perheen ainoana kissana. Ihanaa kuitenkin että näemme usein.