Uncategorized

Tervetuloa

Tervetuloa tutustumaan Riihikatin Ragdoll-kissalaan. Riihikatin on 24.2.2018  FIFé rekisteröity kasvattajanimi.

Toimimme Tuusulan Riihikalliossa ja kasvatus on pienimuotoisia, jokainen kissanpentu kasvaa perheenjäsenenä kotonamme, jolloin pennut tottuvat arkiaskareisiin pienestä pitäen. Tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja kauniita kehruukoneita.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä, jolloin ne ovat kaksi kertaa rokotettu, suositusten mukaan madotettu ja mikrosirutettu sekä eläinlääkärin tarkastamat. Pennut rekisteröidään Suomen Kissaliittoon (FIFé) ja pentujen uudet omistajat saavat Kissaliiton virallisen rekisterikirjan kissastansa.

Mikäli olet kiinnostunut Ragdolleista ja haaveissasi on oma ”räsy”, ota rohkeasti yhteyttä! Etsimme jatkuvasti uusia sijoituskoteja.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita pentuja ja alkuvuoden pentuesuunnitelmat ovat vielä avoinna.

-Susanna

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *